ГРУЕВСКИ: Јас па јас па јас, повторно тој бил жртва

Поранешниот македонски премиер и поранешен лидер на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски е шампион по егоизам. Ваква меѓународна шупелка, тешко повторно мајка да роди. Тој се жали зашто бил репресиран, немал имот, […]

Мицкоски со поддршка за Заев, Силјановска и Мизрахи се естрадни политичарки!

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Господин Христијан Мицкоски со силна поддршка за премиерот Заев. Тој потврди дека легализацијата на дивоградбите била дел од агендата на неговата средба со премиерот Заев. Мицкоски ги […]