КАКОВ СРАМ: Рама прави реконструкција на МК Влада

Македонија на колена, Рама договара реконструкција на македонската Влада, измеќарите од СДСМ верно исполнуваат. Останува само уште еден чекор за Албанците целосно да го преземат мнозинството во македонската влада, а […]

Јавните претпријатија во Скопје останаа без директори, скоро сите си поднесоа оставка до денеска

И диpekтopoт нa ckoпckoтo JП „Пapkoви и зeлeнилo“ Aнгeлe Coтиpoвckи дeнecka пoднece ocтaвka oд фyнkциjaтa бидejќи нe e зaдoвoлeн oд copaбoтkaтa co гpaдoнaчaлничkaтa Дaнeлa Apcoвcka. Coтиpoвckи e kaдap нa Coциjaлиcтичkaтa […]

ДАНЕЛА ПРАШУВА: Каде СЕ КРИЕ ШПИЦНИОТ градоначалник?

Градоначалничката на Скопје, Данела Арсовска денеска на Советот на Град Скопје го нападна лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски. Таа дрско го нападна Мицкоски и вели дека се крие и не […]