ДИМИТPOB cе избpyкa, вeќе нe знae штo збopyва

Вицепремиерот за европски прашања Никола Димитров вели дека, иако преференцијата е декември, од неколку главни градови во Европа слушнал дека и јануари останува како можност да се успее. Фокусот за […]