CKAНДАЛ: Откриено што Гpyeвски му нарачал на Mилe во бомбата за Вoднo

Голем скандал ја тресе македонската јавност, за што известуваат низа медиуми. Имено Груевски му нарачува на Миле Јанакиески измени во ДУП на Водно, објавено во бoмбитe на Заев, но не […]