ШВАЛЕРКАТА НА ПУТИН, каде патриотски се сокри со децата?

Љубовницата гимнастичарка на Владимир Путин, позната по нискиот морал како жена, стана предмет на потрага за местото каде се крие со нивните четири мали деца, после војната која ја предизвика […]

БОРИСОВ од грижи за Македонија, си ја фати Борислава

Поранешниот бугарски премиер Бојко Борисов си ја фатил старо – новата девојка манекенката Борислава Јовчева, на чие име ја префрлил сопственоста на „вилата“ во Барселона, известува каталонската полиција. Ова е […]