БОРИСОВ од грижи за Македонија, си ја фати Борислава

Забава

Поранешниот бугарски премиер Бојко Борисов си ја фатил старо – новата девојка манекенката Борислава Јовчева, на чие име ја префрлил сопственоста на „вилата“ во Барселона, известува каталонската полиција.

Ова е доказ дека „љубовта не е панаѓур“, како што тврдеше Екатерина од Панаѓуриште. Старо новата љубов на Борисов ужива во сончевата Шпанија во прегратките на загрижениот за Македонија, Бојко Борисов.

Борислава е особено загрижена за тагата на Борисов, која ја чувствува за „македонскиа в’проз“, а му се одразува на неговото здравје. Наводно тој не можел да заспие повеќе од 15 минути во текот на ноќта, а особено бил вознемирен за македонските б’лгари. Издржи бате Бојко, со тебе сме!