ШУПЕЛКА ќе прави бугарска партија во Македонија

Познатата бугарска шупелка Виктор Стојанов, самонаречен претседател на некаква си фондација “Македонија„ задолжен за провокации и создавање на нетрпеливост помеѓу Македонците и Бугарите, најави создавање на бугарска партија во Македонија. […]

Бугарска фондација во Скопје врши обука на терористи!!!

Бугарската фондација „Македонија“,  е позната на македонската јавност по лицето Виктор Стојанов кој беше испратен од бугарските русофилски служби да „подарува“ бугарски книги низ Македонија. Тој беше дел од пограничниот […]