ФИЛИП Петровски со обвинувања за Богојески

Во вчерашната емисија на т.н. новинар Васко Ефтов именувана како „ВО ЦЕНТАР“, гостин беше ликот Филип Петровски, познат на политичката сцена како „Џoни шетaчот“, алудирајќи на неговата постојана промена на […]

ВACKО ЕФTOВ: Дaнeла Apcoвска е чoвeк на БЦ

Познатиот новинар од Македонија Васко Ефтов во последната политичка анализа излезе со фрапантни податоци за политичката сцена во земјава. Цаско Ефтов тврди дека кандидатот за градоначалник на Скопје од ВМРО […]

Бранко Црвенковски ментор на Мицкоски

Подолг период во јавноста се спекулира околу тајната комуникација помеѓу поранешниот лидер на СДСМ Бранко Црвенковски и актуелниот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицкоски. Покрај шпекулациите, тоа тврдење го подржаа низа […]