ДРАМАТИЧНО: Никола му врати на Никола, војната во МНР продолжува

Никола Поповски жестоко кон Никола Димитров. Типично за Димитров! Само тој е неупатен, не знаел, доцна му кажале, не сакал да си се меша во сопствените ингеренции и сите други […]