БОГОЈЕСКИ: Сакате ли завалијава да го видите во затвор?

Лидерот на Македонски Концепт, Петар Богојески сподели интересно прашање до граѓаните, а во врска фалсификуваниот Попис на населението во 2021 година. Богојески ги прашува граѓаните: „Почитувани граѓани, сакате ли завалијава […]

ВЛАСТА со нов удар против ПРАВОСЛАВНИТЕ Македонци

Директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи, Даријан Сотировски во интервју за МИА вели дека вештачки намалениот број на православни верници во Македонија на последниот попис, […]

ОТПИСОТ на Македонците е докажан, Струга тоа го покажа!

Се повеќе скандали излегуваат во јавност, околку резултатот од пописот кој Државната комисија за статистика го спроведе минатата година. Тоа е ОТПИС на населението, а не попис. Откако беа комплетно […]

МЕГА СКАНДАЛ: Ноќна пиши бриши операција на Статистика за Пописот

Државниот завод за статистика ги промени графиконите од пописните резултати во делот за верската определба на населнието од пописот во 2021 година. Тоа го направиле во текот на ноќта, без […]

(ВИДЕО) ВИСТИНАТА за ПОПИСОТ: Резиденти се 66% Македонци и 19,5% Албанци

Петар Богојески, лидерот на Македонски концепт денес на ТВ настап во детали ги објасни причините поради кои тој Пописот 2021 година го нарече АДМИНИСТРАТИВЕН ГЕНОЦИД. Богојески детално ги објасни начините […]

СРАМНИ НЕБУЛОЗИ: Македонци 54%, а мајчин македонски јазик 61,38%

Истакнатиот предавник Заеб, покрај сите наместени податоци во Пописот 2021 година, заборавил да наштелова само еден податок, а тоа е колку граѓани го познаваат македонскиот јазик за свој мајчин јазик. […]

СКАНДАЛ: ЗАЕБ кој си менувал вера, договорил православни под 50%

Поранешниот премир и истакнат предавник Зоран Заев, кој самиот изјави дека бил припадник на друга вера, а потоа ја променил, во неговата мисија за уништување на православниот македонски идентитет, договорил […]

МЕГА СКАНДАЛ: Дали е „усогласуван“ ПОПИСОТ 2021 година?

Атмосферата во земјава е сериозно загреана пред објавување на конечните разултати од Попис 2021 година, закажано за крајот на овој месец. Сите процедури се завршени, а резултатите веќе договорени, но […]