АМЕРИКАНЦИТЕ со акција на скопски аеродром

Пратка од еден тон дpoгa во петокот била пресретната движејќи се од аеродромот Петровец кон конечната дестинација, а MBР на Спасовски не биле способни да ја спроведат акцијата. Според информациите, […]

АМЕРИКАНЦИТЕ запнаа, Бугарите се напнаа

Американскиот заменик-помошник државен секретар за европски и евроазиски прашања Габриел Ескобар на онлајн средба со бугарските медиуми изјави дека САД се надеваат оти Македонија и Албанија ќе ги започнат преговорите […]