ЕКСКЛУЗИВНО: Левица се ребрендира, ова е новото лого

Забава

Политичката партија Левица, на другарот господин и господин другар Димче Апасиев одлучи да се ребрендира.

Ова е новото лого и со среќа на младите:

Одлуката поминала едногласно во стилот на Сталоин и во другарска атмосфера.