ЛУДИЛО Вулин: Курти е будала

Балкан

МВР на Србија, Александар Вулин изјави дека за војна е потребна една будала, а таа будала во Приштина се одзвива на името Курти“.

Според српскиот министер, има причина за загриженост, а српските хеликоптери ќе летаат каде што сакаат над српска територија.

Владата во Приштина ја водат големи кукавици, а од кукавици може се да очекувате, изјавува Вулин. Србија знае што сака, а уште повеќе знае што не сака.