ЛУДНИЦА: СПЦ Каеда го возвраќа ударот (видео)

Забава

Вакво лудило до сега не е видено на светско ниво со православната Црква. Не само што интервенираа воено врз народот, за да устоличат поп кој никој не го почитува, туку имале и вооружени четнички платеници.

Вакво нешто само СПЦ може, попови со калаши!

Погледнете видео на СПЦ Каеда (Ал Каеда), единствената талибанска црква во светот, како го возвраќа ударот. Урнебесно видео!