АПАСИЕВ фатен жив како препишува

Забава

Лидерот на Левица од желба да се направи многу паметен, сподели став за вакцинацијата во земјава.

Тој став дури го имаат брендирано од неговата партија како официјален постер на Левица.

Но не помина предолго време, граѓаните реагираат на плагијатот на Апасиев. Го фатија жив како препишува туѓи постови и мисли.

Господин Горан Јанкуловски постираше во коментари на постот на Апасиев со доказ дека препишувал.

На тоа фрустрираното момче Димче Апасиев реагираше со блокирање и бришење на коментарот, што покажува и домашно невоспитување и немање грам чест во него. Наместо да се извини на граѓанинот, тој се обиде да ја спречи објавата на вистината дека препишува. Дали Димче даскалот препишува цел живот?