УAПCEН кyмoт на Фpчкoвcки, дел од MНP eкипaта

Балкан

Откако стана јасно дека светски мафијаши се користеле со македонски дипломатски пасоши и биле транспортирани низ светот во организација на македонски дипломати, по потреница на ИНТЕРПОЛ беа притворени неколку македонски дипломати во Србија.

Во посета на уапсениот од МНР Миле Миленковски, во Србија бил испратен друг дипломат со цел да стапи во контакт со него, но и тој завршил во српски притвор, зашто и тој бил инволвиран во шверцот на ерменскиот магнат и имало потрага од ИНТЕРПОЛ.

Дали уапсениот е кумот на професорот Љубомир Фрчковски, вработен во МНР и дел од владеачката екипа на СДСМ во дипломатијата? Очекуваме итен одговор од МНР, во спротивно ќе објавиме други детали!