АЛОООООО за кого гласате 30 години

Живот

Најфотографираниот споменик во центарот на Скопје од страна на туристите – фонтаната „Воинот на коњ“, се распаѓа. Големи парчиња од мермерните скали и плочи се паднати и се грда слика за посетителите на плоштадот „Македонија“.

Отпаѓањето на помали парчиња од мермерот на фонтаната почнаа пред извесно време, но од Град Скопје искоментираа дека тоа е поради неквалитетната изведба.

Алооооо за кого гласате 30 години?

Едните лопови за ова ѓубре што не е мермер, ама личи на мермер, потрошија половина милијарда евра од џебот на граѓаните, а другите ѓубриња исто поптошија половина милијарда евра, ама нме се знае за што! Овие вториве понеспособни, не можат со истите пари ниту да го одржуваат она што првите го упропастија.

А вие пак да си гласате!