ЛАТАС: Сопругата на Апасиев има потенцијал

Забава

Така наречениот новинар Драган Павловиќ Латас, на социјалните мрежи влезе во сериозна полемика со Димче Апасиев, со цел да го факторизира дополнително кај неопределените гласачи.

Тој потенцираше дека Апасиев нема шанси за швалерај, но дека неговата сопруга доста ветува и има потернцијал во неа.

Дали е во ред да се мешаат семејства во политички игри? Веројатно самиот факт што сопругата на Апасиев е заменик лидер на Левица и доста активна со коментари по медиуми, го мотивирало Латас да си дозволи порака на нејзина адреса!