МАШАЛА министер

Забава

Власта ги угостува министрите, а не граѓаните. Пример е посветениот министер за правда, господин Бојан Маричиќ кој покрај ручекот, ја изеде и правдата.

Вакво буцкосување до сега не е забележано во светски размери. Машала министер и на здравје ручекот на сметка на голиот, гладен и сиромав народ!