ЖАЛНО: Авганистанки пред 50 години и денес

Свет

Авганистанки во Кабул во 1972 година!

Авганистанки денес во 2021 година!

Ова се последиците на ширење на лажен ислам, секташтво и злоупотреба на верата од болни умови во 21ви век!