НАЧИН на брзо слабеење!

Lifestyle, Забава, Храна и Здравје

НАЧИН ЗА БРЗО СЛАБЕЕЊЕ!

5 килограми во 5 дена! Ќе се изненадите од резултатот!

Брзите диети се обвинети дека ги следи јо-јо ефект, односно дека изгубените килограми брзо се враќаат, но сепак, тие се и прилично популарни, бидејќи за краток период можете да изгубите и до 5 килограми.

Појадок: Било кое овошје освен банани.

Ручек: Една виршла и едно варено јајце.

Алкохолот, засладените сокови и млекото се забранети, но морате да внесувате по 2 литри вода течност секојдневно.

Диетата не смее да се држи повеќе пати без пауза.