СКАНДАЛ: Што кажуваше ЗАЕВ, а што прави?

Uncategorized

Погледнете снимка, што изјавуваше Заев за Авганистанците, а денес го прави токму обратното!

Погледни видео:

Дали овој човек заслужува доверба да биде премиер на Македонија?

Добро размислете сами, без некој да ви кажува!