ВОНРЕДНО: Богојески до членовите и симпатизери на СДСМ

Македонија, Политика

Тимот за комуникации на Македонски Концепт до медиумите достави обраќање на Петар Богојески до членовите и симпатизери на СДСМ.

Обраќањето Ви го споделуваме во целост: