КОНЕЧНО: Откриена тајната за брадата на Заев

Живот, Забава

Премиерот Заев е секогаш во тренд и се обидува да експериментира со својот имиџ. Минатата година тој додаде очила како моден детал. Очигледно е дека и без нив добро гледа, што значи очилата се дел од имиџот да изгледа „помудро“.

Оваа година имаме ново изненадување. Премиерот остави брада, но дали тоа го направи за да биде дел од трендот на машката популација, или има друг мотив? Конечно е откриена тајната за „премиерската брада“.

Заев не се бричи, сака на вмровец да личи!

Дали оваа желба му се исполни и дали ќе земе дел од гласачите на ВМРО, зашто сега на вмровец личи, не знаеме. Проценете сами.