(Видео) УДАРНА ДОЗА „патриотизам“ во Бетмен Шоу

Политика

МКДенес го споделува Вечерното Богдан Шоу на Илиевски каде гости беа Петар Богојески, лидер на партијата Македонски Концепт, Стојанче Ангелов, лидер на партијата Достоинство и Александар Пандов, лидер на Патриотски Институт на ВМРО ДПМНЕ.

Целата емисија погледнете ја на следен линк: