(Видео) ТВ НАСТАП кој предизвика бурни реакции, граѓаните задоволни, политичарите негодуваат

Политика

Пренесуваме телавизиски настап кој предизвика бурни реакции во јавноста на широка поддршка од граѓаните и негодување од политичарите и арамиите од власта.

Станува збор за вчерашниот ТВ настап во Студио 10 на Телевизија 24 на лидерот на Македонски Концепт Петар Богојески, кој откри скандалозно однесување на јавните служби и криминал на политичките елити.

Емисијата можете да ја погледнете на следен линк: