(Видео) БЕСПЛАТНА СТРУЈА за секое семејство на следниов начин

Политика

На неодамнешно гостување на лидерот на Македонски Концепт Петар Богојески во емисијата Аргумент плус на Телевизија 24, тој детално го објасни проектот „Бесплатна струја за секое семејство“.

Решението е едноставно и во интерес на сите македонски граѓани, а импликациите по Буџетот на РМ се минимални, во однос на криминалот на политичките елити.

Краткото видео за овој проект, погледнете го на следен линк: