(Видео) МАНИФЕСТИРАЊЕ на албански етнички шовинизам и мерки ПРОТИВ

Политика

Навреди кон македонскиот народ и држава, повици за рушење на Македонија, а бараат македонски државјанства и заевизмот им ги дозволи на штета на нашата татковина, изјави лидерот на партијата Македонски Концепт, Петар Богојески.

Тој ги истакна начините на кои тој шовинизам се манифестира и изјави како ќе биде превениран.

Кратко видео на следен линк: