Што сака да каже Заев?

Uncategorized

Подолго време во јавноста се дискутира за поведението на премиерот Заев, особено неговите пораки кои ги испраќа кон странските државници.

Сите во Македонија се прашуваме, што сака да каже Заев со ваква положба на телото, овој израз на лицето. Зошто се однесува толку поданички и коленичи пред сите странци. Дали е свесен дека со овој стил, не навредува сите Македонци? Тој ја претставува државата и нацијата. Како со овој стил?