Честитки за македонската фудбалска репрезентација

Спорт

Македонската фудбалска репрезентација е нашата национална гордост. Ја обединија нацијата и не направија горди што сме Македонци!

Тимот на МКДенес им честита и се заблагодарува на нивната посветеност!

Напред момци!