ЕКСКЛУЗИВНО : целосно видео како рускиот Ми-35М денеска беше соборен од Стингер!

Европа, Технологија

ЕКСКЛУЗИВНО, целосно видео како рускиот Ми-35М денеска беше соборен од Стингер.

Погледнете!