ЛЕК ЗА ОЧИ: Објавено видеото поради кое ПУТИН ја нападна Украина

Европа

Киев е градот на љубовта, славјанскиот главен град, центар на православието. Тоа е град кој е уникатен и неповторлив. Тоа е град кој успеа советското сивило и сиромаштија да ги замени со светлина и богататво. Град кој стана светска престолнина.

Гнасните руски болшевички орди ја нападнаа Украина по наредба на вампирот од Кремељ само поради една причина! Не можеа да се помират со успехот на Украина, со успехот од една скапана руска советска болшевичка провинција, да прерасната во светски центар, во земја на богатството, културата, уметноста, изобилството, пријателството, љубовта.

Тоа не можеа да си го опростат гнасните руски банди кои ја молзат и Русија и рускиот народ. Психопати кои не можат да прифатат мирен, спокоен и богат живот за рускиот и украинскиот народ. Психопати кои знаат само да ги ограбуваат и малтретираат тие два народи.

Погледнете го ова видео, лек за очи, за да разберете што му пречеше на бандитот од Москва.