Откриен талент новата Еcмa Рeџeпoвa

Забава

Македонија подолго време е во потрага по нови музички таленти. Особено незаменлива е кралицата на ромската музика Есма Реџепова. Позната и призната во целиот свет.

Ненадејно се појави нов талент. Погледнете на снимката: