Нудат работа за 6.000 $ со 20 дена платен одмор

Балкан, Македонија, Свет

Во Ирак и Африка се нуди работа од 3000 до 6000 $ .

 

Понудени позиции :

1. Кувар
2. Помошник во кујна
3. Помошник столар
4. Клима мајстор помошник
5. Шофер на камиони
6. Електричар
7. Заварувач
8. Општ работник

Погодности од работодавачот :
– Теретана
– Перална
– Платен повратенавионски превоз
– Оброк и сместување
– Лекарски преглед
– 20 дена платен одмор

Се работи 12 часа на ден , базата е максимално обезбедена .

За контакт : ivannesevski12@gmail.com

 

Превземено .