БРАВО АЛЕКСАНДАР МОМЧЕ, секој ја брани татковината на свој начин

Европа

Секој ја брани татковината на начин на кој најдобро знае и умее. Војниците со оружје, уметниците со своите перформанси.

Рекордерот на Украина по собирање и местење на Рубикови коцки, Александар Иванчак, составил портрет на претседателот Владимир Зеленски од рубикови коцки.

Погледајте кратко видео:

 

Браво момче!