ВИДЕО кое силно ќе ги налути Грците

Македонија

И Македонија има свои деца на место! Тргнувајќи од фактот што Солун е најубавиот град на територија Македонија, нашите креативци направиле интересно клипче за социјалните мрежи.

Видеото може да го погледнете на следниот линк:

https://fb.watch/bSQTTTzec0/