БРУКА ВИДЕО: Руски војници во дом на украинско семејство

Европа

Руски војници упаѓаат во домовите на украинските семејства, со специјално однесување, кое заслужува психијатриско лекување.

Пијанчење, крадење храна од децата, малтретирање на жените, глупирање со детски играчки, ова е дно на светското војување.

Погледнете видео:

 

Срамно за воената култура, ова е под сите нивоа. Русите се покажаа како тоталано неспособни војници, а отворени бандити и простаци!