СКАНДАЛОЗНО ВИДЕО: Зеленски жив фатен на нацистичка обука во младоста!

Забава

Светот го потресе видео снимка на која е снимена воена обука на претседателот на Украина, Владимир Зеленски пред да стане претседател.

Ова видео е доказ дека тој е специјално донесен во Украина да им стане претседател, а претходно обучен од нацистички трениг полигони, за борба против жална Русија.

Целото скандалозно нацистичко видео на следниот линк:

https://www.facebook.com/100012111428885/videos/286254543582762/

По овој доказ, сите веќе знаат дека Зеленски е обучен уште како млад да биде нацистички окупатор на мајка Русија.