СКАНДАЛ(ВИДЕА) 18+ ПУТИН со тенк убива баба и дедо пред нивен дом

Европа

Запрепастувачки видео снимки се шират на социјалните мрежи од воените злосторства на руските банди во Украина против мирното цивилно население.

Една од нив е снимена со безбедносните камери од домот на соседите на несреќните бабичка и дедо, кои се паркираат пред својот дом. Нивното возило е разнесено од оклопен транспортер, убивајќи ги двајцата нив.

 

Следното видео е направено од соседите, кои ја снимаат запрепастувачката слика која ја гледаат во нивното населено место, каде недолжни баба и дедо се убиваат од ордите на Путин.

 

ПУТИН ГИ УБИ ОВИЕ ДВАЈЦА НЕДОЛЖНИ УКРАИНЦИ!!! За ова мора да има одговорност!