„ЦРНА СВАДБА“: Звучи морбидно, всушност е …

Lifestyle

Црни лебеди. Паѓа снег. Позлатени тронови. Кочии влечени со коњи. Магла се издига од земјата. Дали го опишуваме почетокот на бајката на браќата Грим? Разликата не е јасна – и не би требало да биде. „Таа сакаше театралност, црна венчаница, се во црно“, вели Лиза Лаферти, планер за свадби на Кристин.

Кристин се омажи со нејзиниот технолошки убавец, милионер, Кристијан Ричард. Двојката се венчаше во декември 2019 година, пред толпа од околу 130 гости облечени во бело, според Лаферти – вклучувајќи ги и колегите на Кристин во Oppenheim Group, луксузна агенција за недвижности во Л.А.

Бев како „Ова не е моја свадба, ова не е моја свадба“, изјави невестата за People.

Целата екстраваганција беше составена во неверојатно краток период од два месеци. Лаферти претходно работеше со Кристин за нејзината свршувачка. 

Вака екстравагантна венчавка не е евтина.

Севкупно, цената беше астрономска. „Тоа беше апсолутно над еден милион долари свадба“, вели Лаферти. „Направивме се што е по нарачка и мода, бидејќи нејзиниот стил е некако див. Сакавме и да ризикуваме“.