(Видео) ПУТИН ФАТЕН ЖИВ, еве што им дава да јадат на руските војници

Европа

Скандалозно видео од запленета храна на руската армија, која јаде индивидуални пакети со поминат рок од 2015 година.

Ова е доказ за тоа колку Путин ги почитува своите војници, кои го изгубија својот живот за неговото лудило.

Видеото на следен линк: https://fb.watch/btU-zaZRbx/