ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ! Вознемирувачко видео 18+ Русите започнаа со масакри врз заробеници

Европа

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ!!!

Споделуваме вознемирувачко видео 18+, дозволено само за лица кои може да се носат со такви сцени од радикален карактер.

Русите започнаа со масакри врз заробеници од украинската армија. На снимката се гледаат и егзекуторите, но експлицитно се прикажани жртвите и последиците по нив.

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ!!! Видеото го објавуваме со цел лично да се уверите за какви гнасни болшевички орди станува збор, кога зборуваме за путиновата армија! Ова се воени злосторства за кои треба да се суди!

НЕ МОРА ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ, доволно е само да знаете дека светот си има работа со психопати!