ВИДЕО од паѓањето на бомбите во ОДЕСА, а Русија демантира напад

Европа

Нападите врз Одеса, особено врз цивилни и транспортни објенти, како пристаништето на Црното Море, го обиколија светот.

Руските окупаторски банди демантираат дека имало такви напади. Ова е видео дирекно од безбедносните камери од пристаништето во Одеса, на која се се гледа јасно и гласно: