ЖАЛНО ВИДЕО: Потопени цивили под бомбардиран мост од руските окупатори

Европа

Војната ги носи и цивилните жртви. Од Украина пристигнуваат страшни слики и снимки, на кои се прикажани моменти со настрадани цивили.

Жална снимка од потопени цивили под бомбардиран мост од гнасните руски болшевички орди: