СРАМНО ВИДЕО: Руските окупатори го бомбардираа пристаништето во Одеса

Европа

Руските окупаторски банди го бомбардираат пристанештето во прекрасната Одеса, во која се случувала македонската преродба во минатото.

Ексклузивно видео од терен, после бомбардирањето на пристаништето во Одеса: