СРАМНА КАТАСТРОФА (слики): Путин испратил деца да војуваат, заробени се

Европа

Се појавија фотографии од првите воени заробеници на окупаторската армија на Руската Федерација.

Фотографијата ја објави блогерот, офицер на вооружените сили на Украина Анатолиј Стефан „Штирлиц“.

„Москва е непријател. Број еден“, рече тој. Окупаторите беа заробени во зоната на операција на здружените сили.

Безобразниот Путин испратил деца во војна, кои сега се воени заробеници и окупатори.