(ВИДЕО во живо) Горат руски тенкови, Украина херојски се држи на сите премини

Европа

Херојската украинска армија се бори за секоја педа украинска земја. Русите не може да навлезат повеќе од 5 километри.

Горат руски тенкови на секој чекор. Огромен број мртви руски војници, од оклопните механизирани бригади на руската армија.

Видео во живо од битките на граничните влезови на Украина, каде горат руски тенкови: