(ВИДЕО во живо) ВОЈНА НА НЕБОТО: Украина ги уништува и руските ракети

Европа

Херојската украинска армија се бори на сите фронтови. Највеќе го штити украинското небо.

Видео како се брани од руските ракети и како го уништува најмодерното руско оружје: