Што има ВО ГАРАЖАТА НА ПУТИН?

Забава

Според некои извори Путин е најбогат човек на светот и неговото богатство се проценува на над 200 милијарди евра. Секако тоа е неофицијален податок. Со такво богатство може да си дозволи речиси се што сака.

Рускиот претседател Владимир Путин се вози во Aurus Senat, што е своевиден руски Rolls-Royce. Има 600 КС и V8 мотор. Вистински ѕвер на тркала. Но, како и секој друг човек така и Путин има гаража и возила кои се негови, барем така пишува во имотниот лист на рускиот претседател.

Сигурно се прашувате колкава е гаражата на Путин. Очекувате дека тоа е некој луксузен простор, со многу автомобили, луксузни, ретки, скапоцени. Ама според информациите на официјалната веб страна на Кремљ, гаражата на Путин воопшто не типична гаража на мултимилијардер. Според некои извори Путин е најбогат човек на светот и неговото богатство се проценува на над 200 милијарди евра. Секако тоа е неофицијален податок.