Мицkoски клakна пpeд Вицeтo!

Македонија, Политика

После објавената афера за рекет во РЕК Битола, каде лидерот на ВМРО ДПМНЕ објави за учество на братот на премиерот Заев, Вице Заев, сега се премислува.

После реакцијата на Вице Заев и деманти за учество во аферата, Мицкоски ја свитка кичмата. Наместо да остане доследен на кажаното, тој започна да се правда. Сите знаеме дека Мицкоски е во скутот на Заеви, ама до овој степен не знаевме.

Ова е срам за ВМРО ДПМНЕ и генерално за опозицијата во земјава. Едноставно нема опозиција, подготвена за промена на власта.